5 Comments

 1. Hi Nikki, Wat leuk om te lezen allemaal! Ben blij dat je er van genoten hebt. W.b. t recept: je mag natuurlijk ook een thee bedenken bij je eten. Het hoeft dus geen recept te zijn. Je mag ook alleen de teapairing indienen. Bijv andijviestamppot met Jangwon. Maar die dan niet. 😉 Succes!

 2. Hoi Mariëlla, bedankt voor je reactie! Ik denk dat het dan inderdaad een theepairing gaat worden, lijkt me leuk! Daar ga ik eens even tijd voor maken :)

 3. Jiska Sanders - van Soest

  Hallo Nikki,

  Dat glas waarover je het hebt, is dat van Bredemeijer? Heb je er misschien een linkje of fotootje van? Het klinkt namelijk wel héél mooi voor die enkele keer dat ik één kopje tussendoor zet (in plaats van mijn standaard hele pot vol).

  Overigens, de lekkerste karamel-zeezout-chocolade vind ik persoonlijk die van Tony’s Chocolonely, probeer maar eens 😉

 4. Hoi Jiska, het glas is ook echt ideaal, ik gebruik hem vaak in de ochtend voor bij het ontbijt. Dan heb ik wel zin in thee, maar geen zin om er heel veel voor te moeten doen. Bij deze een linkje naar het glas, is bij verschillende theewinkels te koop of te bestellen, zoals bv Simon Lévelt.

  Theeglas Bredemeijer!
  Theeglas Bredemeijer online kopen

 5. Het was een heerlijke en leerzame dag! Leuke blog heb je erover geschreven!!! En die koperen theepot, ik ben nog steeds verliefd.

Hoi! Wat leuk dat je mijn blog gelezen hebt. Wat vind je ervan? Reageer hier!