9 Comments

  1. lesley82

    Oh wat leuk! Ik heb gelijk een theeproeverij gereserveerd op Kijkduin. Dank voor de tips! Weet je toevallig nog een goed thee adresje in de omgeving van Arnhem?

  2. Hi Lesley, beetje laat inmiddels, sorry daarvoor! Ik vond voor je in Arnhem 8tea5 bubble tea, als je bereid bent iets verder te rijden raad ik je ook van harte aan om langs te gaan bij theebar 512 nijmegen (vroegere T’s), ze serveren er heerlijke thee van Mevrouw Cha en hebben ook leuke theeproeverijtjes! Veel plezier!

  3. lesley82

    Hoi Nikki, bedankt voor de tips! 8tea5 ken ik. Vooral lekker alternatief op warme dagen. Ben benieuwd naar het zaakje in Nijmegen. Ik kom niet veel in Nijmegen maar aangezien ik in Arnhem Zuid woon is het maar nauwelijks verder dan Arnhem centrum. Bedankt voor je reactie!

Hoi! Wat leuk dat je mijn blog gelezen hebt. Wat vind je ervan? Reageer hier!